Zonneveld

 

Over

Zonneveld Carrosserie is al meer dan 30 jaar actief in Beverwijk en omstreken. Samen met Zonneveld Trucks vormen wij een full-service partner voor de transportsector en bestelwagenbranche. Met onze goed opgeleide professionals streven wij naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid.

Ga naar Over >

 

Ons team

Ons team bestaat uit een goede mix van ervaren en jonge ambitieuze mensen. Binnen ons bedrijf worden de mensen centraal gesteld. Persoonlijke onwikkeling wordt aangemoedigd en zal er uiteindelijk toe leiden dat wij u de service en diensten kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

Ga naar Ons team >

 

Contact

Zonneveld Carrosserie is door zijn ligging snel bereikbaar vanuit de regio IJmond, Kennermerland, Haarlemmermeer en Zaanstreek. Met onze ruime openingstijden zijn we er om u in uw vervoersactiviteiten te ondersteunen. Onderstaand zijn de aanspreekpunten binnen het bedrijf weergegeven.

Ga naar Contact >

 

Certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Zonneveld Carrosserie. Wij werken volgens strenge veiligheidsnormen. Er is een team van gecertificeerde BHV'ers. Ook worden de gereedschappen en hefbruggen periodiek gekeurd.

Ga naar Certificaten>

 

Zonneveld Beheer

Zondag 15 mei 2011 staat te boek als een zwarte dag in de geschiedenis van Zonneveld. Rond 10.00 ’s ochtends is het bedrijfspand aan de Zuiderkade getroffen door een felle brand. Mede dankzij adequaat optreden van de lokale brandweer is de continuïteit van de werkzaamheden niet in gevaar gekomen.

Ga naar Zonneveld Beheer>