Schadeherstel

De grote capaciteit en een  eigen team van specialisten staan garant voor een snelle afhandeling van schade. Om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen werkt Zonneveld Carrosserie uitsluitend met vooraanstaande leveranciers van autolakken en toebehoren. Om innovaties in onze werkprocessen door te kunnen voeren worden nieuwe ontwikkelingen in de markt nauwgezet gevolgd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit van ons werk te waarborgen volgen onze medewerkers regelmatig bijscholingscursussen.
Ook het herstel van uw bedrijfsreclame op het voertuig kan door Zonneveld Carrosserie worden verzorgd. Door een efficiënte planning wordt voorkomen dat na reparatie het voertuig elders beletterd  moet worden. De totale hersteltijd wordt hierdoor tot een minimum beperkt en uw voertuig is weer sneller inzetbaar.

Reparaties aan dekzeilen
Naast het leveren van huiven, dekzeilen en schuifzeilen, verzorgen wij ook de reparaties aan deze industriele pvc soorten. Reparatie gebeurt middels een speciale kunststof las. Afhankelijk van ernst van de schade van de huif, schuifzeil of dekzeil is het mogelijk om scheuren in het p.v.c zeil te herstellen met behulp van een speciale methode, genaamd kunststof lassen.