Service

 

Onderhoud

U kunt bij Zonneveld Carrosserie terecht voor alle onderhoud en reparaties aan uw rollend materieel. Doordat wij beschikken over de knowhow van een grote diversiteit aan merken is uw voertuig op zeer korte termijn weer operationeel.

Ga naar Onderhoud >

 

Onderdelen

Door ons brede assortiment aan onderdelen wordt uw stilstand geminimaliseerd.  Al onze onderdelen zijn voorzien een kwaliteitslabel daardoor geniet u van de internationale garantie en bent u verzekerd van de optimale geschiktheid van de onderdelen voor uw voertuig.

Ga naar Onderdelen >

 

Schade

De grote capaciteit en een  eigen team van specialisten staan garant voor een snelle afhandeling van schade. Om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen werkt Zonneveld Carrosserie uitsluitend met vooraanstaande leveranciers. Nieuwe ontwikkelingen worden in de markt nauwgezet gevolgd.

Ga naar Schade >

 

LPK

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. 

Ga naar LPK >