Carrosserie

 

Gesloten opbouw

Zonneveld Carrosserie levert topkwaliteit gesloten carrosserieën in de uitvoering en met de afmetingen die voor uw vervoer het beste uitkomen. Plywood carrosserieën behoren tot de meest gebruikte carrosserieën op de markt en zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kwaliteiten.

Ga naar Gesloten opbouw >

 

Open opbouw

Een groot aantal producten kan in open laadbakken vervoerd worden. Zonneveld Carrosserie bouwt voor elk te vervoeren product een oplossing op maat. Open laadbakken kunnen gebouwd worden in oprij-uitvoering, met of zonder zijborden, met laadklep, enzovoorts. Elke carrosserie wordt op maat voor u samengesteld.

Ga naar Open opbouw >

 

Geconditioneerd

Voor ieder merk en type bedrijfswagen hebben wij de juiste oplossing als het om koelvervoer gaat. Wij kiezen voor de optimale mix van isolatie en koelinstallatie, waarbij de maatvoering afgestemd wordt op een zo hoog mogelijk laadvolume.
Zo zullen wij altijd rekening houden met een maximale belading.

Ga naar Geconditioneerd >

 

Autolaadkranen

Zonneveld Carrosserie is het servicepunt voor FASSI autolaadkranen. FASSI bestaat al sinds 1965 en geniet wereldwijde bekendheid in meer dan 40 landen. De autolaadkranen behoren tot de top voor wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid, technologie en prestaties. Ook in Nederland wint FASSI snel terrein.

Ga naar Autolaadkranen >

 

Laadkleppen

Zonneveld Carrosserie is al jaren het adres voor kwalitatief hoogwaardig laadkleponderhoud en renovatiewerkzaamheden. Laadkleppen zijn, hoewel een van de belangrijkste onderdelen aan een voertuig, vaak achtergesteld in het periodiek onderhoud. 

Ga naar Laadkleppen >

 

Specials

Iedere klant heeft zo zijn unieke wensen. Soms zijn die zeer specifiek. Voor Zonneveld Carrosserie kan het niet gek genoeg. Wij houden van uitdagingen en hebben nog nooit ‘nee’ hoeven verkopen. Onze creatieve mensen slagen er telkens weer in de beste oplossing te realiseren.

Ga naar Specials >